2821097968 Tsikalaria, Chania, Chania infocooltech@yahoo.com
hero image

CoolTech
Κλιματισμός | Τσικαλαριά Χανιά


 

Οικιακός Κλιματισμός
Ως οικιακά μηχανήματα κλιματισμού ονομάζουμε τα κλιματιστικά διαιρούμενου τύπου (split). Είναι τα γνωστά σε όλους κλιματιστικά μηχανήματα που αποτελούνται από μία εσωτερική και μία εξωτερική μονάδα σε κοντινή συνήθως απόσταση.

Είναι πολύ σημαντικό λόγο του αυξανόμενου κόστους της ενέργειας να επιλέγουμε κλιματιστικά μηχανήματα μεγάλης ενεργειακής απόδοσης.

Συστήματα Multi
Σύστημα κλιματισμού multi ονομάζουμε την δυνατότητα λειτουργίας πολλών εσωτερικών κλιματιστικών μονάδων με την αντιστοίχιση μίας εξωτερικής μονάδας. Είναι ένα ανθεκτικό σύστημα που παρέχει εσωτερικό κλίμα άνεσης αλλά είναι αθόρυβο και διακριτικό στην καθημερινή του λειτουργία.

Μας δίνει την δυνατότητα αποφυγής πολλών εξωτερικών μηχανημάτων που οδηγούν τα κτίρια να χάνουν την καλαισθησία τους.

Κεντρικός Κλιματισμός
Μεγάλες αίθουσες καταστήματα, τράπεζες, ξενοδοχεία χρησιμοποιούν κεντρικό ή ημικεντρικό κλιματισμό για να καλύψουν τις μεγάλες απαιτήσεις των χώρων τους ώστε να δημιουργήσουν περιβάλλον κατάλληλο για εργασία.

  • Μας δίνετε η δυνατότητα απομακρυσμένης εγκατάστασης της κεντρικής μονάδας από τους κλιματιζόμενους χώρους
  • Η μεταφορά του αέρα γίνεται από κανάλια που τοποθετούνται στην οροφή του κτιρίου.
  • Είναι πιο ακριβή λύση, αλλά παρέχει μεγαλύτερος βαθμούς απόδοσης και καλό αισθητικό αποτέλεσμα.

 

Στόχος μας είναι να είμαστε συνεπείς απέναντι στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας παρέχοντάς σας ποιοτική εργασία, εγγύηση καλής λειτουργίας και άρτιας υποστήριξης και άμεση ανταπόκριση σε κάθε σας ζήτημα.